My oszukani, idziemy by skąpać we krwi naszych wrogów
Gość
Ja mam żal do moderatora który przyjmuje graczów do klanu,Domer od razu został przyjęty,wiem że był graczem z klanu z II rundy,ale inni też czekają na odpowiedź
Ja w imieniu tych wszystkich którzy czekają i pewnie się nie doczekają,więc może od razu im napisać że nie zostaną przyjęci?
Gość
Domer ja nie chce już do klanu iść ale widzę że paru dobrych graczy jest np, ten Valiant gran ś4 nie jest zły
Ja i tak już założyłem klan swój dawny:D Znam wasz klan,wporzo gracze są i tyle,każdy by chciał należeć do tego klanu:)
Gość
Musisz??większość Twoich kumpli z II rundy już w klanie od początku prawie są,oni chyba nie musieli zasłużyć
No ale widzę że Ty też jesteś A żadnego gracza z forum nie widzę w klanie:)
Gość
No racja:) Starym kumplom z klanu najbardziej można wierzyć ja też chciałbym żeby do mnie do klanu przyszła moja ekipa z II rundy:D zgrani itd. Ale spróbuję ich wszystkich zwołać jak graja,chociaż niektórych nie widzę
Ale dobra już się nie kłócę bo będę nielubianym graczem w tej grze;)
Gość
Znów muszę się poskarżyć zaoferowałem pakt(pokój) nie dostałem odpowiedzi nawet czy mogę wysłać traktat,po prostu nic:/ nawet odpowiedzi jeśli nie zostanie zaakceptowany
Da ktoś odpowiedź?Naradę przez ten czas moglibyście zrobić i się zastanowić
Gość
no widzę chłopaki że musieliście nieźle nabroić bo nikt prawie was nie lubi:P wrócę na jesień i wtedy z wami powalczę
Gość
Ja tez będe w waszym klanie ! Niczym gromowładna jastrzebica !