My oszukani, idziemy by skąpać we krwi naszych wrogów
Mapa Dzielnicy F wygląda następująco:
chyba jedna z najmniej licznych dzielnic w naszym obozie.
Lista Dzielnicy F:
68:145 orthodoxos
102:151 RED SCORPION
103:158 Kitaro
83:161 lobuz
83:164 Gotman
82:167 Bart_75
85:189 ziolkok
edit:
kolega spóźnialski:
113 170 Krishna1993 (mapa zaktualizowana)
Ostatnio edytowany przez Daweorn (2008-11-28 08:15:26)
Zbanowany
damy radę w tak doborowym towarzystwie pozdr
Zbanowany
8 osob to nie malo - u mnie sa 4 w "B"
Gość
Daweorn napisał:
koleżanka spóźnialska:113 170 Krishna1993 (mapa zaktualizowana)
Kolega xD ... wiem że dziewczeńcy nick, ale tak na mnie wołają "KRIS"
edit: poprawione
Hehehe. Moj kumpel w podstawowce czy liceum (wieki temu) napisal taki programik w pascalu, ktory po wpisaniu imienia rozpoznawal plec ('a' na koncu to dziewczyna, wszystko inne facet). Problem byl taki ze jedna laska w klasie miala na imie Miriam.
Tak mi sie przypomnialo w zwiazku z Krishna.
Nie ważne jak się nazywa, ważne jak się czuje, Krishna, czujesz si ę facetem? No to gitarrra gra . Ale ja nie w tej sprawie, chodzi mi o ludzi, którzy byli w CH:
1. Mista [84:169]-nawet się zarejestrował na forum, ale żadnego postu;
2. Prosiaczek [80:187]-był w CH, nawet z nim gadałem jakiś czas temu, to mówił, że nie miał czasu, może coś się zmieniło?;
3. Mark1987 [83:185]-a to zdrajca, nie patrzyłem na niego ostatnio a widzę, że do Mordoru jakiegoś wstąpił i ma urlop od 08.11.
A więc czy ktoś z Was, o Czcigodni (jak mawia Bałtroczyk;)), wie jak wygląda u nich sytuacja? Jakieś może macie info od nich, o nich??
Pozdrawiam
Gość
Gotman napisał:
A więc czy ktoś z Was, o Czcigodni (jak mawia Bałtroczyk;)), wie jak wygląda u nich sytuacja? Jakieś może macie info od nich, o nich??
Pozdrawiam
Hmm... nie wiem, trochę daleko są ode mnie . Ale może na priv do nich napisać co chcą dalej robić ?
Zbanowany
Proponuję aby działania wojenne na naszym kwadracie były koordynowane przez skorpiona bądź kitaro nie dość, że mją doświadczenie są w samym centrum
Gość
Racja , do każdego mają dosyć blisko ;P
Ja tyż się zgadzam! Albo niech między sobą ustalą, który z nich będzie naszym dowódcą, albo szybkie głosownie .
A teraz inna sprawa. Mamy plan zaatakowac Emira2[91:181]. Lobuz ma zdobyc zamek [93:178] jeszcze dziś, ja poluję na Jadka[89:177] (który niedawno zaatakował mój nowy zamek, potem wziął protekcję - jutro mu się kończy!, a teraz mnie szpieguje razem z Emirem), i zostałyby dwa zamki Emira, w tym jeden do zdobycia[91:179]. Co o tym myślicie? Ja w zasadzie potrzebowałbym pomocy w szybkim zdobyciu zamku Jadka, bo Lobuz i Bart jeszcze nie moga zmniejszac morali następnego zamku, a ten Jadek jest często zalogowany. Ja przeniosłem część woja do drugiego zamku i mam do niego z motywacją 1h w obie strony (4 szlachciców).
To jedna propozycja, czekam na opinię i na Wasze propozycje działania w naszej Dzielnicy. I chyba trochę za mało aktywni jesteśmy w wymianie info, trza się lepiej zgrać i ustalić zarys działań wojennych.
Pozdrawiam
P/S. Moja propozycja to połączenie zemsty (Jadek ) i zdobycia nowych terenów dla Klanu, bo chyba mamy się powoli przesuwać na południe, gdzie nas nie ma.
Na moje grozby do Emira dostalem odpowiedz od jego kolegi:
My_lastyear 29 listopad 2008 - 19:23:50
Moze mnie gosciu sfarmisz? Taki cwany jestes to zapraszam. )
Moja odpowiedz byla krotka: skoro ja jestem cwany to Ty musisz byc frajer;)
on na to: przepros
a ja: nie przeprosze!
robi sie goraco i ciekawie:))))
Ostatnio edytowany przez Bart_75 (2008-11-29 18:58:41)
Panowie, możemy tak zrobić jak chcecie czyli najpierw pieski, a następnie proponuję posuwać się na wschód od naszego kwadratu, tam jest TEAM pod wodzą sirŻeli a niektórzy z nich już wchodzą do Naszego regionu (KRIS 117:178 i Timex80 112:182). To jest poważne zagrożenie dla nas!!